Over ons

…De beste reclame wordt gemaakt door tevreden klanten

Reclamestudio Zelhem,  al meer dan 50 jaar gevestigd in het Groene Hart van de Achterhoek, is uw specialist op alle gebieden van signing en in het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van reclame-uitingen. In al die jaren hebben wij onze klanten niet alleen op weg geholpen, maar ook begeleid naar nieuwe afslagen en geholpen met allerhande uitdagingen. Service die gewaardeerd wordt en daardoor zijn we een gevestigde en zeer betrouwbare naam. Niet alleen in de Achterhoek maar ook ver daarbuiten.

Merkwaardige oplossingen zoals wij het zeggen. Voor u en uw merk staan we klaar. Oplossingsgericht en verrassend. Dat doen we snel en goed, daar zijn we sterk in!

Of het nu voor een lichtbak is of een complete restyling van huisstijl, pand en uw ‘fleet’, wij adviseren u welk pad te volgen. Op alle gebieden hebben wij de expertise in huis om voor u de juiste oplossing te vinden en zodoende uw communicatievraagstuk volledig in te vullen.

Niet alleen adviseren en ontwerpen wij, maar wij zorgen er ook voor dat de ontworpen ideeën gerealiseerd, gecontroleerd en gemonteerd worden. Het begint bij een idee en wordt afgerond met een prachtig eindresultaat. Of het nu gaat om auto- of gevelbelettering, lichtreclame, interieur-renovatie met folie, naadloos behang of een bedrukt t-shirt. Alles pakken wij professioneel en met aandacht aan.

 • Wij printen met milieuvriendelijk latex inkten, deze zijn veilig te gebruiken in scholen, ziekenhuizen en kantoren
 • Voor veel reclamemiddelen kunnen wij een duurzame en PVC-vrije variant leveren
 • We minimaliseren onze hoeveelheid afval, door deze zorgvuldig en gescheiden af te voeren
 • Ook krijgt veel van ons restmateriaal een tweede leven doordat wij deze afgeven aan scholen
 • Als familiebedrijf wil je natuurlijk het beste voor de toekomstige generatie!
 • Al bijna 50 jaar ervaring
 • Altijd een passend en origineel advies
 • Snel schakelen door korte lijnen
 • Wij leveren snel en onze producten zijn van hoge kwaliteit
 • Eigen machinepark en productieafdeling
 • Van concept tot realisatie doen we (bijna) alles in eigen beheer
 • Bestel 24/7 eenvoudig uw reclame- of promotiemateriaal via onze webshop
 • Niet-te-missen resultaten!
 • Volledig, out of the box iets maken dat ook nog multifunctioneel inzetbaar is.
 • Reclame en kunst komen samen

dit kunnen we betekenen voor u

We nodigen u graag uit om een keer een kijkje te komen nemen in onze studio in Zelhem om u te kunnen laten zien wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Van voertuigreclame, fleetmarking, gevelreclame, lichtreclame, bewegwijzering, privacyfolie, interieurdecoratie, mockups, blowups, bedrijfskleding bedrukken, grootformaat printwerk, beursprojecten tot en met webdesign. We hebben het allemaal letterlijk in huis.

Of het nu voor een lichtbak is of een complete restyling van huisstijl, pand en uw ‘fleet’, wij adviseren u welk pad te volgen en zorgen dat u geen afslag mist. Op alle gebieden hebben wij de expertise in huis om voor u de juiste oplossing te vinden en zodoende uw communicatievraagstuk volledig in te vullen.

Niet alleen adviseren en ontwerpen wij, maar wij zorgen er ook voor dat de ontworpen ideeën gerealiseerd, gecontroleerd en gemonteerd worden. Het begint bij een idee en wordt afgerond met een prachtig eindresultaat. Of het nu gaat om auto- of gevelbelettering, lichtreclame, interieur-renovatie met folie, naadloos behang of een bedrukt t-shirt. Alles pakken wij professioneel en met zorg aan.

Latex inkt is niet alleen milieuvriendelijk, maar heeft ook de voorsprong op de eco-solvent technologie, omdat latex inkt op waterbasis niet brandbaar is.
Wanneer een B1 gecertificeerde materialen wordt beprint met latex inkt behoudt het zijn certificaat en dat is uniek!

Onze latex printers zijn veilig voor onze klanten en onze medewerkers omdat de latex inkt geen gevaarlijke luchtverontreinigende stoffen bevat.
Daarnaast is latex inkt ook reukloos, wat een enorm voordeel is voor veel bedrijven, ziekenhuizen en scholen waar de sterke geur van inkt problemen kan veroorzaken.

U kent het algemene gezegde wel; ‘uw bedrijfsauto is het rijdende visitekaartje van het bedrijf’. En ja, dat is letterlijk zo. Via uw bedrijfswagen draagt u uit wie u bent en wat u doet. Wij zorgen ervoor dat u professioneel voor de dag komt en zo aan (nog) meer naamsbekendheid kan werken.

Wij kijken samen met u naar wensen, eisen, huisstijl en alle zaken die er bij komen kijken. Wat wilt u uitdragen, wilt u reclame wisselen d.m.v. magneetplaten of andere opties. Samen komen we tot een perfect eindresultaat.

U wilt aan uw merk bouwen en heeft de stap gezet om deel te nemen aan een nationale of internationale beurs en bent nu opzoek naar een uniek beurconcept, maar u weet niet waar te beginnen of hoe dit aan te pakken? Reclamestudio Zelhem heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en succesvol afronden van bedrijven met dezelfde wens. Ons team staat voor u klaar!

Wij zorgen voor een creatief en duurzaam standdesign die wij vervolgens met onze snelle communicatie en korte lijntjes volledig naar uw wensen aanpassen. Daarna zorgen wij samen met onze partner de stand tot in de puntjes voorbereiden zodat u bij de start van de beurs uw stand schoon en netjes klaar heeft staan. Kortom: wij nemen u de zorgen uit handen en maken de beurs een succes.

Is het interieur van uw kantoor, zorginstelling, winkel of schoolgebouw aan een opfrisbeurt of restyling toe?
Daar hebben wij de volgende oplossingen voor!

Elk bedrijf wil graag gevonden en gezien worden. Trekt  vierentwintig uur per dag, 7 dagen per week de aandacht van passanten en potentiële klanten met de volgende oplossingen.

Een belangrijke presentatie, les of meeting op komst en en u weet nog niet hoe uw ideeën ten toon te spreiden? Kies dan voor een mockup van Reclamestudio Zelhem. Als u het idee aanlevert dan zorgen wij dat het eindproduct wordt zoals u het het liefste presenteert.

Mockups brengen uw idee(en) tot leven en zorgen voor een volledige beleving van het product. Het versterkt het product en maakt het voelbaar en visueel. Hierdoor ontstaat er sneller een draagvlak en zal de keuze makkelijker zijn.

Blowups: opvallende 3D objecten in allerlei soorten en maten.

Er extra uitspringen of juist nog meer opvallen? Kies dan eens voor de blow-ups van Reclamestudio Zelhem. Een uitgelezen mogelijkheid om een schoolplein, kantine of bijvoorbeeld een open dag extra cachet te geven. Blow-ups zijn eye-catchers van jewelste en zorgen voor herkenning en versterking van uw bedrijf of logo.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!
error: Content is protected !!
Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.