de digitale kleurspecialist

Latex inkt is niet alleen milieuvriendelijk, maar heeft ook de voorsprong op de eco-solvent technologie, omdat latex inkt op waterbasis niet brandbaar is.
Wanneer een B1 gecertificeerde materialen wordt beprint met latex inkt behoudt het zijn certificaat en dat is uniek!

Onze latex printers zijn veilig voor onze klanten en onze medewerkers omdat de latex inkt geen gevaarlijke luchtverontreinigende stoffen bevat.
Daarnaast is latex inkt ook reukloos, wat een enorm voordeel is voor veel bedrijven, ziekenhuizen en scholen waar de sterke geur van inkt problemen kan veroorzaken.

Over de kleuren hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij beschikken zelf over kleurkalibratie van zowel hard- en software. Deze gebruiken wij om altijd de beste kleuren te krijgen. Afgestaald naar uw huisstijlkleur(en) of wensen. Daarom garanderen wij briljante prints van extreem hoge kwaliteit die jaren en jaren meegaan.

MEER WETEN?
DOWNLOAD ONZE

WHITE PAPER

KIJK OOK EENS BIJ
error: Content is protected !!
Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.