merkbouw door waardige standbouw

U wilt aan uw merk bouwen en heeft de stap gezet om deel te nemen aan een nationale of internationale beurs en bent u opzoek naar een uniek beurconcept, maar u weet niet waar te beginnen of hoe dit aan te pakken? Reclamestudio Zelhem heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en succesvol afronden van bedrijven met dezelfde wens. Ons team staat voor u klaar!

Wij zorgen voor een creatief en duurzaam standdesign die wij vervolgens met onze snelle communicatie en korte lijntjes volledig naar uw wensen aanpassen. Daarna zorgen wij samen met onze partner de stand tot in de puntjes voorbereiden zodat u bij de start van de beurs uw stand schoon en netjes klaar heeft staan. Kortom: wij nemen u de zorgen uit handen en maken de beurs een succes.

U wilt uw bedrijf positioneren en herkenbaar maken. Wij denken mee in mogelijkheden en oplossingen. Van wandbekleding en vloerstickers tot onderzetters en narrow-casting. De gehele stand is een doorvoering van uw huisstijl en dus een (blijvende) herinnering voor bestaande en nieuwe klanten. Desgewenst nemen wij u het gehele proces uit handen en regelen alles voor u. Zelfs tot het bloemetje op tafel.

Tip: Denkt u ook aan verdere aankleding als flyers, folders en andere merchandise. Ook uw beurskleding voorzien wij van uw logo zodat u en uw medewerkers er herkenbaar bij lopen. Allemaal te regelen via Reclamestudio Zelhem.

MEER WETEN?
Download hier onze

WHITEPAPER

KIJK OOK EENS BIJ
error: Content is protected !!
Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.