Werken bij

Reclamestudio Zelhem BV bestaat al bijna 50 jaar en is een familiebedrijf.  Heb jij belangstelling voor een baan bij een innovatief en dynamisch signbedrijf? Neem dan de volgende stap in je carrière en vind een topjob bij Reclamestudio Zelhem. Op deze pagina vind je onze actuele vacatures. Staat er geen passende vacature bij? Stuur dan een CV en motivatiebrief op voor een open sollicitatie. Wij zijn altijd op zoek naar talent om ons bedrijf nog succesvoller te maken.

Bezoekadres:

Nijverheidsweg 14
7021BX, Zelhem
VACATURES
DE FUNCTIE

Wij zijn op zoek naar een ervaren, enthousiaste college die ons team komt versterken. Als (junior) signmaker ben je voornamelijk bezig met het verwerken van allerlei soorten folies voor diverse toepassingen in onze studio en op locatie bij klanten. Te denken valt aan het bestickeren en wrappen van auto’s, het plakken van lichtbakken, gevelpanelen, maar ook het verzorgen van interieursigning.

 

 

Ben jij de ervaren kandidaat die een nieuwe uitdaging zoekt? Ben jij die professional die geen enkele uitdaging uit de weg gaat en overal een creatieve oplossing voor weet te bedenken? Dan ben jij degene waar we graag mee in gesprek gaan.

  • Creatief, innovatief en oplossingsgericht
  • Ervaring in het werken met snijplotters en digital printing
  • Je hebt de Achterhoekse aanpakkers mentaliteit
  • Klantvriendelijk
  • Je bent stressbestendig en raakt niet in de war van deadlines
  • Rijbewijs B, BE is een pré
Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.