renovatie en restyling met folie

Is het interieur van uw kantoor, zorginstelling, winkel of schoolgebouw aan een opfrisbeurt of restyling toe? Daar hebben wij een snelle en geurloze oplossing voor met als grootste voordeel, geen droogtijd! Wanneer wij uw muren, panelen, bureaus, deuren, receptie- en ontvangstruimten, balies, keuken, vergaderruimten, gangen, liften en trappen hebben voorzien van een nieuwe afwerklaag kunt u deze direct weer in gebruik nemen.  Onze interieurfolies zijn vuil- en krasbestendig, gemakkelijk in onderhoud, hebben een lange levensduur en voldoen aan brandklasse B1.

Total make-over

Als onderdeel van een verbouwing of interieurrenovatie leveren wij opmaat gemaakte meubels en voorzien deze elementen met decoratieve prints of schitterende beton, metaal of houtlook. Opvallende combinaties met 3D teksten of logo’s en lichtreclame zijn daarbij mogelijk. Met naadloos behang kunnen wij een gehele muur een nieuwe look geven, oersterk met een natuurlijke uitstraling “Real Look & Feel” en u bespaart op de schilder.  Een lelijke wand verbergen we achter een akoestisch textielframe waarmee u een stucadoor uitspaart. Daarnaast kunnen wij de bewegwijzering en veiligheidssignalering integreren volledig in uw huisstijl.

MEER WETEN?
DOWNLOAD ONZE

WHITEPAPER

KIJK OOK EENS BIJ
error: Content is protected !!
Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.