TEXTIELFRAMES
Een sfeervolle (werk)omgeving met uitstekende acoustische eigenschappen

Een rumoerige kantoortuin of openbaar gebouw? Misschien zelfs een winkel of uw woonhuis. Textielframes dragen er zorg voor dat hinderlijke klanken, die veelal gereflecteerd worden tegen wanden en vloeren, worden geabsorbeerd.

Onze textielframes kunnen naar wens bedrukt worden met elk design en welke kleur u maar wenst, van ingetogen tot expressief. Uiteraard in de hoogst mogelijke kwaliteit. De frames kunnen dienen als een verrijking van uw interieur-wensen door deze in dezelfde stijl als uw interieur te integreren. Onze textielframes zijn uiteraard in groot to zeer groot formaat verkrijgbaar.

Een groot voordeel is dat de prints makkelijk wisselbaar zijn en u zodoende in kunt spelen op snelle veranderingen of wanneer u gewoon toe bent aan iets nieuws.

meer weten
download onze

WHITEPAPER

kijk ook eens bij
error: Content is protected !!
Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.