DAG EN NACHT MAXIMALE HERKENBAARHEID
lichtreclame heeft EINDELOZE MOGELIJKHEDEN!

In het donker aan iedereen kenbaar maken waar u zit en wie u bent, kies dan voor onze uitgebreide scala aan lichtreclame. En deze mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Wij kijken niet alleen naar uw behoefte, maar uiteraard ook naar het doel en de herkenbaarheid. Wilt u alleen een herkenningspunt aan de gevel, of ook een zuil aan de straat. Om uw huisstijl door te trekken is lichtreclame ook binnen toe te passen. Dit geeft een erg chique uitstraling.

Reclamestudio Zelhem heeft met alle vormen van lichtreclame ervaring. Of het nou om de bekende doosletters gaat, de traditionele lichtbakken of een reclamezuil gaat, bij ons bent u aan het juiste adres voor maximale herkenbaarheid.

Tip: Denkt u bij gevelreclame ook eens aan verlichte gevelreclame. Een zeer waardevolle aanvulling van uw stijlvolle gevel.

MEER WETEN?
DOWNLOAD ONZE
KIJK OOK EENS BIJ
error: Content is protected !!
Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.