KRIJG WEER GRIP EN CONTROLE
OVER DE VEILIGHEIDSSIGNALERING OP UW LOCATIE

Door duidelijk herkenbare veiligheidssignalering toe te passen communiceert u met zo weinig mogelijk middelen een duidelijk verhaal.  In een oogopslag zien wat er speelt, wat de juiste weg is, daar gaat het om!

Niet alleen het personeel maar ook bezoekers en uitvoerders hebben belang bij het kiezen van de juiste route en het gewezen worden op de eventuele gevaren. Of dit nu op de bouwplaats of elders is. Wij maken de juiste signaleringen en letten er op dat dit op de juiste manier gebeurt.

Mocht er toch ‘brand’ zijn, dan kunt u de juiste vluchtroute aanwijzen door onze specialisatie te gebruiken. Belangrijke zaken als o.a. juiste positionering, kleuren en opvallendheid nemen wij allemaal mee in ons plan.

Ook maken wij stickers voor moeilijk plakbare ondergronden. Denk bijvoorbeeld aan ruw schilderwerk, hout of ruwe metalen.

Tip: Vluchtroutes kunnen wij volledig in uw huisstijl maken. Interesse? Neem dan contact op met ons.

meer weten?
DOWNLOAD ONZE

WHITE PAPER

KIJK OOK EENS BIJ
error: Content is protected !!
Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.