Voertuigreclame & Carwrapping
zeer efficiënt en doeltreffend!
VOERTUIGRECLAME

U kent het algemene gezegde wel; ‘uw bedrijfsauto is het rijdende visitekaartje van het bedrijf’. En ja, dat is letterlijk zo. Via uw bedrijfswagen draagt u uit wie u bent en wat u doet. Wij zorgen ervoor dat u professioneel voor de dag komt en zo aan (nog) meer naamsbekendheid kan werken.

Wij kijken samen met u naar wensen, eisen, huisstijl en alle zaken die er bij komen kijken. Wat wilt u uitdragen, wilt u reclame wisselen d.m.v. magneetplaten of andere opties. Samen komen we tot een perfect eindresultaat.

Reclamestudio Zelhem heeft een zeer groot portfolio gevuld met voertuigreclame. Een teken dat jarenlang vakmanschap en een professioneel eindresultaat leidt tot succesvolle voertuigreclame. Kom eens vrijblijvend bij ons langs en laat u informeren! U zult verrast worden.

CARWRAPPING

U bent natuurlijk gek op uw voertuig. Of het nu een motor, auto of camper is. Het is een kostbaar bezit en daar springt u zuinig mee om. Na verloop van tijd kan het natuurlijk gebeuren dat u uitgeken bent op de kleur. Op dat moment is het een goed begin om contact op te nemen met Reclamestudio Zelhem. Met onze expertise en vakkundigheid maken wij van uw auto een nieuwe, verrassende verschijning.

Carwrapping is er in vele soorten materiaal en kleuren. Van mat tot metallic en van zwart tot wit. Ook is het mogelijk full-colour prints te verwerken en zo nog meer een eigen gezicht te geven aan uw voertuig. Ook een combinatie is uiteraard mogelijk. Creativiteit kent ook hierin geen grenzen.

Bijkomende voordeel is dat uw laklaag beschermd blijft en de wrap makkelijk te verwijderen is. Ook is de wrap wasstraat bestendig. Voor verder onderhoud adviseren wij u uiteraard bij aflevering.

Tip: Voorzie een matte wrap niet van autowax. Daardoor gaat het glimmen en haalt het het matte effect weg.

MEER WETEN?
DOWNLOAD ONZE

WHITEPAPER

KIJK OOK EENS BIJ

GEVELRECLAME

error: Content is protected !!
Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.