NAADLOOS BEHANG
CREEËR UW EIGEN INSPRIRATIE

Met ons naadloos behang waant u zich op welke plek u ook maar zijn wilt. Van de tropische stranden in de Caribieën tot de hoogste bergtop, genietend van de sneeuw. Geen plek is onbereikbaar en de ruimte krijgt zijn eigen, unieke sfeer. Met ons naadloos behang beplakken we muren van alle lengtes, met een maximale hoogte van vijf meter.

Door de backing is het naadloze behang niet doorschijnend, dus ook felle kleuren die er onder komen te zitten, zijn niet zichtbaar. Het behang is naast krasvast, makkelijk en milieuvriendelijk verwerkbaar ook makkelijk verwijderbaar. Altijd prettig als er iets anders op moet komen. Tevens is ons behang vrij van weekmakers en dus PVC-vrij.

Ons behang wordt gemaakt van een stevige maar flexibele kunststof (Airtex) en kan daardoor tegen een stootje én tegen schoonmaakmiddel. Zo blijft de inspiratie jaren aanwezig.

Tip: Denk ook eens aan sfeerverhogende prints als b.v een oude, afgebrokkelde muur, zwart/wit illustraties of heersende trends in patronen.


MEER WETEN?
DOWNLOAD ONZE

WHITEPAPER

KIJK OOK EENS BIJ
error: Content is protected !!
Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.