Creatieve projecten
van advies en ontwerp tot productie en montage

Of het nu voor een lichtbak is of een complete restyling van huisstijl, pand en uw ‘fleet’, wij adviseren u welk pad te volgen en zorgen dat u geen afslag mist. Op alle gebieden hebben wij de expertise in huis om voor u de juiste oplossing te vinden en zodoende uw communicatievraagstuk volledig in te vullen.

Niet alleen adviseren en ontwerpen wij, maar wij zorgen er ook voor dat de ontworpen ideeën gerealiseerd, gecontroleerd en gemonteerd worden. Het begint bij een idee en wordt afgerond met een prachtig eindresultaat. Of het nu gaat om auto- of gevelbelettering, lichtreclame, interieur-renovatie met folie, naadloos behang of een bedrukt t-shirt. Alles pakken wij professioneel en met zorg aan.

Productie gerelateerde zaken pakken wij binnenshuis op en hebben zodoende altijd zicht op kwaliteit en planning. Reclamestudio Zelhem beschikt over een eigen machinepark zodat wij al het gevraagde ook zelf kunnen fabriceren. Ook wanneer de ideeën het uiterste van onze creativiteit vragen is dat voor ons niets minder dan het verleggen van grenzen. Uiteraard beschikt Reclamestudio Zelhem over gecertificeerde partners mocht het nodig zijn.

meer weten?
Download hier onze

WHITEPAPER

meer weten
error: Content is protected !!
Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.