blowups
opvallende 3D objecten in allerlei soorten en maten

Er extra uitspringen of juist nog meer opvallen? Kies dan eens voor de blow-ups van Reclamestudio Zelhem. Een uitgelezen mogelijkheid om een schoolplein, kantine of bijvoorbeeld een open dag extra cachet te geven. Blowups zijn eye-catchers van jewelste en zorgen voor herkenning en versterking van uw bedrijf of logo.

De 3D objecten vervaardigen wij volledig naar wens. Wij beschikken over diverse materialen om het eindresultaat dat u voor ogen heeft te behalen. Denkt u vooral niet te klein en zeker out-of-the box. Want 3D objecten zijn er om aandacht te vragen en ook te krijgen. Wees ook niet bang om voor kleur te kiezen. Wij adviseren u graag!

U kunt de 3D objecten uiteraard ook gebruiken als bijvoorbeeld versterking op de beursvloer en deze als presentatie-zuil of videomuur in te zetten.

meer weten?

NEEM CONTACT OP

DOWNLOAD onze
KIJK OOK EENS BIJ
error: Content is protected !!
Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.