reduceer 85% van de zonnestralen

Lekker zomer, heerlijke zon. Maar achter glas kan het behoorlijk heet worden. Of u nu enkel glas, dubbel glas, HR+ glas heeft, de hete zonnestralen doen hun werk en laten zich niet zomaar uit het veld slaan.
Maar deze stralen kunnen al voor een groot gedeelte geblokkeerd worden vóórdat ze door het glas komen! Door gebruik te maken van bijvoorbeeld speciale RS-20E raamfolie. Raamfolie die bestaat uit meerdere gemetalliseerde lagen en wordt aan de buitenzijde van het glas gemonteerd. Het zicht naar buiten is goed en vergelijkbaar met een zonnebril. Met een blokkering van maar liefst 85% behoort deze folie tot de besten in de industrie.

Energiebewust: minder airco

Nóg een pluspunt is het feit dat airco’s minder intensief hoeven te werken. Immers, de warmte door het glas is reeds tot een minimum beperkt. Dat bespaart energie, de kosten en het milieu!

MEER WETEN?
DOWNLOAD ONZE

WHITEPAPER

KIJK OOK EENS BIJ
error: Content is protected !!
Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.